maandag, 27 juni 2016 10:04

NK teams in Nijmegen

Tijdens het NK teams afgelopen weekend in Nijmegen zat het niet helemaal mee. Al onze deelnemende teams streden in de wedstrijden om de medailles maar stonden aan het einde van de dag met lege handen.
Het jongensteam Instituut-Noord-Veendam won de 1e ronde met 5-2 van het Runners Up team uit Oost Nederland. In de halve finale werd nipt verloren van de latere kampioen Yushi met 4-3. In de strijd om de derde plaats lukte het het team tegen Mahorokan-Slingerland niet om de derde plaats te behalen en werd verloren met 5-2.

Het herenteam senioren verloor eveneens de strijd om de derde plaats met 4-3 van Hercules. De heren stonden prima te judoen maar kwamen helaas net te kort.

Het damesteam stond sterk te draaien en won de eerste ronde van Brabant Open door onder andere een verrassende overwinning van Rianne Wolters op Lizzy Gevers. Van Judo Topsport Noord-Oost werd verloren. De wedstrijd tegen Haaglanden was cruciaal, bij winst een tweede plaats, bij verlies geen medaille. Een beetje ongelukkig verloor ons team met 3-2  waardoor er helaas geen prijs werd behaald.

Ondanks dat er geen prijs is behaald kunnen we wel zeggen dat we in elke leeftijdscategorie meedoen om de prijzen. Hard doortrainen en op naar het volgende NK teams.

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');