vrijdag, 17 juni 2016 07:28

Team Veendam- Instituut Noord districtskampioen Speciaal

Afgelopen zaterdag stonden in Heerenveen de districtskampioenschappen voor jeugdteams plaats. De combinatieteams van Judoschool Veendam en Judo Instituut Noord lieten deze dag een ijzersterke indruk achter.
Het 1e jongensteam -15 jaar werd overtuigend kampioen. In de finale werd het selectieteam uit Friesland met 6-1 verslagen. Dit team heeft zich hiermee geplaatst voor het NK teams op 25 juni in Nijmegen.

Het 2e team -15 jaar wist ook nog eens een derde plaats te bemachtigen. In de strijd om het brons was dit team met 5-2 te sterk voor Judoschool Assen.

Het damesteam -15 jaar won in de voorronden van het selectieteam uit Friesland met 5-2. De finale was enorm spannen en werd nipt verloren van het sterke team van Dijkmansport met 4-3. De dames op een keurige tweede plaats.

Daarnaast was er nog een derde plaats voor het meisjesteam -12 jaar. Dit zeer jonge team liet mooi aanvallend judo zien.

De jongensteams -12 jaar stonden erg goed te judoën maar kwamen net tekort voor een podiumplaats.

Op zaterdag 25 juni zal naast het jongensteam -15 jaar ook het heren seniorenteam en het dames seniorenteam in actie komen tijdens het NK voor teams.

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');