maandag, 14 maart 2016 06:48

Sarah Hector pakt brons op NK Judo Speciaal

Judoka Sarah Hector van Judoschool Veendam heeft afgelopen zaterdag een derde plaats behaald bij het Nederlands Kampioenschap -15 jaar. In de Omnisporthal in Apeldoorn plaatste Sarah zich overtuigende voor de halve finale.
Haar eerste 3 wedstrijden werden binnen een minut met een vol punt beslist.
In de halve finale werd verloren van de latere kampioen. Sarah liet in de wedstrijd om de derde plaats niets aan het toeval over en scoorde een schitterend punt en eiste daarmee de bronzen medaille voor zich op.
Net geen brons was er voor clubgenoten Vera Raspe en Annelie Bultena. Beide dames scoorden in hun voorronden ook allemaal volle punten. In de halve finale werd door beide dames verloren. In de strijd om de derde plaats was het zeer spannend maar trokken Annelie en Vera helaas net aan het kortste eind en eindigden op de vijfde plaats. Een zevende plaats werd behaald door Lars van Oostrum, Joost Prins wiste een 9e plaats te behalen.
Maurice van der Laan, Thijs Hensens en Sven van Oostrum stonden goed te judoen maar kwamen niet in de klasseringen.
 
Op zondag deed ook nog een delegatie van Judoschool Veendam mee aan de Hamme Pokal in Ritterhude.
Kampioen werden Leon Bax, Alex Rijff, Ruben van Ark, Zoe Klunder en Maarten van Ark. Tweede werd Inge Bos. Derde prijzen waren er voor Niels Boos en Matthijs Vos.

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');