dinsdag, 29 september 2020 10:45

Nieuwe corona maatregelen

Beste leden, 

Gisteravond tijdens de persconferentie zijn er een aantal nieuwe corona maatregelen aangekondigd. Voor onze club betekent dit het volgende:

Er kan gelukkig gewoon getraind en gesport worden echter zonder toeschouwers. Dat betekent dat kinderen gehaald en gebracht worden en er geen ouders in de kantine of in de zaal worden toegelaten. De kantine in Veendam zal de komende 3 weken dan ook gesloten zijn.

We willen een veilige omgeving voor onze sporters garanderen en doen daar met elkaar erg ons best voor. Mooi om te zien dat iedereen hierin zijn steentje bijdraagt.

Voor aankomend weekend staan er onderlinge wedstrijdjes op het programma. Deze zullen zoals het nu is gewoon doorgaan. Er wordt in kleine groepen gewerkt waardoor er een klein aantal sporters en begeleiders tegelijk in de zaal zijn.

 Echter ook zonder toeschouwers. De tijden van brengen en halen zullen deze week op de site komen te staan.

We zullen aan de hand van hoe het gaat deze misschien enkele kleine aanpassingen doen in de tijden, om een zo goed mogelijke doorstroom te hebben. Willen jullie niet eerder dan 5 minuten in judopak voor de training komen? 

Bedankt allen!

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');