dinsdag, 05 september 2017 10:55

Vrijwilligers IVJK gezocht

Beste judoka’s, ouders en familie,

Zoals jullie wellicht weten staat het Axians Internationaal Veendammer Judo Kampioenschappen er aan te komen. Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar aan ons toernooi weer volop deelgenomen. Des te belangrijker dus dat we ook dit jaar de zaken weer goed op orde hebben staan. Dit valt niet te realiseren zonder vrijwilligers. Sterker nog, zonder vrijwilligers zijn er gewoon géén kampioenschappen. Onze vraag naar jullie is dan ook of er mensen zijn die willen helpen bij dit mooie evenement. Wij zijn op zoek naar mensen die willen helpen bij de volgende onderdelen:

  • Matten leggen/opruimen
  • Weging Jongens/Meisjes
  • Wedstrijdtafel ( max 2 per tafel: Tijd/Scorebord/Deelnemerslijst)
  • Zaalbeheer
  • Kantine
Het kampioenschap zal zich afspelen op 23 September in de Sorgvliethal. Wanneer je je hebt opgegeven krijg je nog bericht over een voorlichtingsavond. Tijdens deze avond zal de voorbereiding naar het toernooi worden besproken. Ook komt dan ter sprake wat er van de vrijwilligers wordt verwacht en eventueel een opfris cursus van hoe het nogal weer werkt achter de tafel.

Voor nu is het eerst van belang dat wij weten WIE zich als vrijwilliger wil inzetten. WAT hij of zij het liefste van bovenstaande wil doen en WANNEER hij of zij beschikbaar is over de gehele dag.

Dus, Geef je op en maak er samen met ons weer een geslaagd toernooi van !!!!

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Matteh Engels                                    06-31596974 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.