Agenda

Geen evenementen

Nieuws

maandag, 01 september 2014 00:00

Internationale Trainingstage Nijmegen

Het was vroeg op staan voor de twaalf judoka's van Judoschool Veendam, die zaterdag afreisden naar Nijmegen om daar deel te nemen aan een Internationaal Trainings Camp.
Met name voor Dries, Huub, Sander, Thom, Inge, Sarah, Vera, Zoë en de begeleiders Thijmen en Mathé. Zij moesten namelijk al om 9.00 uur op de tatami aantreden voor de eerste training. Later meldden ook Ingrid en Margitte zich nog. Naast een groot aantal Nederlandse judoka's was er ook deelnemers uit België, Engeland en Duitsland aanwezig in de Jan Massinkhal in Nijmegen

Beide groepen (-15/-18 en -21/senioren) werkten twee trainingen van twee uur af ter voorbereiding op de start van het nieuwe seizoen. Hoewel er op sommige momenten weinig ruimte was op de mat, werd er tijdens beide sessies goed getraind door de Veendammer judoka's.

Tussendoor was er tijd om te rusten, eten en te lachen. Ondanks de vele trainingsarbeid viel er geen wanklankje en keerde iedereen zaterdag aan het eind van de dag zonder blessures en moe maar voldaan naar huis.

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');