Hellenique Hendrickx

Dag, ik ben Hellenique Hendrickx.

Ik wil me graag aan jullie voorstellen:

Twee en een half jaar geleden zijn wij met onze zoon Tsjuck vanuit Haren in Veendam komen judoën. Wij zijn toen heel hartelijk ontvangen en komen nog steeds met veel plezier.

In mijn werk en mijn vrije tijd ben ik sportief en heb ik veel verschillende sporten gedaan waaronder judo. Nu loop ik alleen nog hard maar ik vind het ook leuk om naar het sporten van mijn kinderen te kijken of te koken of lekker onderuit op de bank een serie te kijken. Ik werk met kinderen, jongeren en hun ouders als Psycho –Motorisch Therapeut bij Accare in Winschoten.

Ik wil graag wat doen voor de judoschool en daarom heb ik ja gezegd toen Marcel Joling mij vroeg of ik vertrouwenspersoon wilde worden.

Als er een probleem is waar je zelf niet uit komt en het lukt je niet om dit samen met de ander of met je trainer/coach op te lossen mag je contact met mij opnemen. Als vertrouwenspersoon zal ik heel goed luisteren en proberen te helpen zoeken naar een oplossing. Je kunt er van uit gaan dat ik er met niemand anders over zal praten zonder jouw toestemming!

Op de site van de judoschool kun je meer informatie vinden over de taken en functie van de vertrouwenspersoon en waarbij je mij kunt inschakelen. Ook mijn persoonlijke gegevens staan op de site.

Ik hoop dat het niet vaak nodig is maar als het nodig is dan hoop ik dat je mij weet te vinden en dat ik kan helpen om onze judoschool een veilige en prettige plek voor iedereen te laten blijven.

Contact met Hellenique


$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');