Mijn naam is Matteh Engels, ik geboren op 12-07-1994. Momenteel ben ik werkzaam op het Alfa Collega Sport en Bewegen Groningen. Ik beoefen al sinds mijn 7e jaar de judosport. Ik beschik over de 1e dan. Vaak ben ik als coach in het weekend aanwezig op toernooien.
Ik beoefen al sinds mijn 7e jaar de judosport bij Judoschool Veendam. Tijdens mijn opleiding aan het Alfa College heb ik de opleiding jeugd-judoleider gevolgd en deze met goed resultaat afgesloten. Momenteel loop ik in het kader van mijn opleiding stage en geef ik les aan de groepen op dinsdag, en train ik de woensdag groepen. Zelf train ik op dinsdag en donderdag in Veendam . Na het behalen van mijn zwarte band ben ik met de opleiding Judo-leraar A gestart en dat hoop ik dit jaar met goed resultaat af te ronden.  Verder ben ik vaak als coach aanwezig op toernooien, waar ik veel ervaring opdoe in het coachen en begeleiden van de judoka's van onze Judoschool.

Hopelijk hebben jullie nu een beetje een beeld wie ik ben. Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie deze altijd persoonlijk aan mij stellen.

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');